Filosofie

Visie

De belangrijkste reden voor spelers om te kiezen voor True Value Sports is zonder twijfel de individuele betrokkenheid van onze intermediairs: Ryan Sardjoe en Jesse van Gompel. Zij zullen altijd in samenspraak met de speler en zijn ouders een ambitieus maar realistisch carrièreplan opstellen, waarbij rekening wordt gehouden met de ambities en verwachtingen van de speler én de haalbaarheid hiervan. Bij het opstellen van dit plan zijn eerlijkheid, integriteit en transparantie de belangrijkste voorwaarden om tot de beste sportieve keuzes te komen. De ontwikkeling van de speler staat bij ons te allen tijde centraal en hoewel de financiële aspecten zeker van betekenis zijn, zullen onze kernwaarden altijd doorslaggevend zijn.

Begeleiding

Talent is slechts één van de voorwaarden om de top te halen, de andere voorwaarden zijn werkethiek en de begeleiding van het talent. Middels onze kennis en ervaring proberen wij de optimale omstandigheden te creëren, zodat het talent zich volledig kan richten op het voetbal. De persoonlijke begeleiding en coaching spelen volgens ons dus een cruciale rol om het talent verder te ontwikkelen. True Value Sports staat voor positiviteit en dit brengen we graag over op onze spelers, wij denken niet in problemen maar in oplossingen. Wij staan dag en nacht klaar om onze spelers te helpen en te ondersteunen, wat de aard van het probleem ook is. Vanzelfsprekend zal bij jeugdspelers de begeleiding altijd in samenspraak gaan met de ouders. Elke speler is uniek en vergt natuurlijk een andere aanpak, maar met onze kennis, ervaring en creativiteit zullen we altijd de meest geschikte oplossing vinden.

Netwerk

Een sterk netwerk is van essentieel belang om spelers onder de aandacht te brengen en om spelers meer opties te geven. True Value Sports heeft de beschikking over dit vereiste netwerk en onderhoudt goede relaties met invloedrijke personen in de voetbalwereld; hierbij kun je denken aan scouts, (jeugd)trainers en managers. Dit netwerk zorgt er ook voor dat we door clubs of andere intermediairs benaderd worden met betrekking tot bepaalde spelers.