Over ons

Wij zorgen ervoor dat voetballers het uiterste uit hun carrière kunnen halen. Wij beschikken over een wereldwijd netwerk, waardoor we voetballers meer opties kunnen bieden. We doen echter meer, wij bieden volledige ondersteuning en begeleiding. Contracten, verzekeringen, financiën en hypotheken zijn niet echt zaken die de interesse wekken van een voetballer, die wil zich liever volledig richten op het voetbal. Toch is het erg belangrijk dat deze zaken goed geregeld zijn. Wij nemen hen dit werk graag uit handen, om er zo voor te zorgen dat de voetballer optimaal kan presteren. Wij zijn een aanspreekpunt voor al hun zaken, niet alleen op sportief gebied, maar ook daarbuiten. Daarom is het erg belangrijk om een goede relatie op te bouwen. Een goede begeleiding is essentieel voor een voetballer om zijn uiteindelijke doel te bereiken.

Ryan Sardjoe

foto1-2

Het WK ’86 in Mexico zorgde ervoor dat Ryan aangestoken werd met het voetbalvirus, de grootste reden hiervoor: Diego Armando Maradona. Hij zag live op tv hoe de kleine linkspoot   Argentinië eigenhandig naar de wereldtitel leidde.  Dit was het begin voor zijn verregaande interesse voor de voetbalwereld en ook de reden om zelf te gaan voetballen. Na het behalen van zijn VWO diploma koos Ryan ervoor om bedrijfskunde te gaan studeren aan de UvA (Universiteit van Amsterdam) en ondertussen startte hij met zijn vader ook een IT-detacheringsbedrijf. De interesse in het voetbal bleef echter altijd bestaan en toen in 2008 de kans zich voordeed om spelersbegeleider/scout te worden voor het Aziatische Offside Sports Management, greep hij die kans met beide handen aan. Omdat hij zich meer wilde gaan richten op Europa is hij vanaf 2012 dezelfde rol gaan vervullen bij het  Zwitserse Team-Play AG, maar toen dit bedrijf werd overgenomen door een Duitse branchegenoot, besloot Ryan dat het tijd was voor een eigen bedrijf op het gebied van spelersbegeleiding. Met zijn kennis, ervaring en netwerk is hij ervan overtuigd dat hij een meerwaarde kan zijn voor (jonge) spelers. Ryan is een geboren ondernemer en zijn creativiteit is uitmuntend, hij creëert oplossingen die anderen niet zien.

Jesse van Gompel

foto2-1

Al op jonge leeftijd kwam Jesse op verschillende manieren in aanraking met sport. Al vroeg werd hij door verschillende clubs gescout (veldvoetbal/futsal) en speelde hij voor de vertegenwoordigende nationale jeugdteams (Futsal). Zijn vader, die volleybalcoach was op Europees niveau,  nam hem vaak mee naar trainingen en wedstrijden. Zodoende is sport een rol blijven spelen in zijn leven. Dit was ook de voornaamste reden om sportmanagement en sportpsychologie te gaan studeren. Daarnaast  heeft Jesse praktijkervaring kunnen opdoen bij een intermediairsbedrijf, dat verschillende Nederlandse voetballers begeleidde. Bij dit bedrijf heeft hij kunnen assisteren bij zowel nationale als internationale transfers. Dit heeft voor de nodige ervaring gezorgd en ook heeft hij hierdoor een netwerk op kunnen bouwen.  Jesse kenmerkt zich door zijn doorzettingsvermogen en vastberadenheid. De persoonlijke aanpak van spelers vindt hij erg belangrijk, deze betrokkenheid en zijn principes sluiten perfect  aan bij de kernwaarden van het bedrijf: eerlijkheid, integriteit en transparantie.