Wat doen wij

Carrièreplanning

Voor een speler is een goede carrièreplanning nodig om het uiteindelijke doel te bereiken. Wij zullen per speler een analyse maken van de huidige situatie en vervolgens zal er een gedegen stappenplan worden opgesteld, welke we periodiek zullen evalueren. Een carrière bestaat uit het nemen van beslissingen. Wij zullen de speler begeleiden in het beslissingsproces, maar de speler zelf zal uiteindelijk moeten beslissen.

Contractonderhandelingen & Transferbemiddeling

Door ons netwerk en kennis van de markt zijn wij in staat om op het gebied van contracten en transfers het beste resultaat te boeken voor onze spelers.

Juridische ondersteuning

Wij werken samen met een gerenommeerd advocatenkantoor dat gespecialiseerd is in verschillende rechtsgebieden, onze spelers kunnen te allen tijde gebruik maken van hun diensten.

Mentale & Fysieke begeleiding

Wij vinden zowel fysieke als mentale ondersteuning belangrijk. Daarom hebben wij verschillende samenwerkingen met deskundigen op deze gebieden. Bij diverse trainingscentra kunnen onze spelers terecht en op die manier kan de speler zich fysiek ontwikkelen of herstellen van een blessure. Als de situatie erom vraagt zal de speler ook op mentaal gebied ondersteuning krijgen.

Aanvullende technische trainingen

Wij bieden onze spelers de mogelijkheid om zich ook technisch te verbeteren. Wanneer spelers er behoefte aan hebben kunnen zij daarom aanvullende technische training krijgen bij Wooter Academy.

Fiscale ondersteuning

Om de spelers te ontlasten van fiscale zaken, werken wij op fiscaal gebied samen met Vodegel & Vodegel. Dit bedrijf zal zorgen voor totale fiscale begeleiding: van belastingaangiftes tot fiscale adviezen.

Financiële planning

Om de zaken ook  financiëel op orde te hebben én om onaangename verrassingen te voorkomen , zullen we een samenwerking aan gaan met Heuveling Adviesgroep. Zij zullen de spelers ondersteunen en adviseren op financiëel gebied. Denk hierbij aan hypotheken en verzekeringen.

Sponsorbemiddeling

Spelers zullen ook naast het voetbalveld vaak fungeren als uithangbord. Wij zullen daarom namens de spelers onderhandelen met sponsoren en bedrijven, om te zorgen dat zij hiervoor een marktconforme beloning krijgen.